"Michael Jackson dödade sig själv"

Michael Jackson injicerade själv den dödliga dosen av propofol, medan hans läkare var på toaletten. 
Det hävdar läkaren Conrad Murray själv i sitt försvar i den kommande rättegången, enligt TMZ. 
Jackson ska ha varit frustrerad över sin sömnlöshet och därför ha tagit alldeles för mycket av medlet, skriver nöjessajten.

TMZ hänvisar till flera källor och säger sig ha kommit över stora delar av materialet ur läkaren Conrad Murray försvar i den kommande rättegången om Michael Jacksons död. Försvaret hävdar att Murray gav sångaren 25 mg av sömnmedlet propofol, bara en åttondel av det totala innehållet i flaskan, på förmiddagen den 25 juni.

Stannade i rummet

Den dosen söver bara någon i mellan fem och tio minuter, men i kombination med två andra läkemedel som fanns i Jacksons kropp, var tanken att han skulle kunna sova betydligt längre. 
- I en timme efter det så stannade Dr. Murray i rummet och pratade i telefon en stor del av tiden. Han lämnade inte rummet för att ringa eftersom MJ gillade aktivitet i rummet, då han ofta sov med tända lampor och tecknade filmer på tv i bakgrunden, säger en källa. 
Vid lunchtid ska dock doktorn ha lämnat rummet för att gå på toaletten. Under denna tid hävdar försvaret att den tragiska dödsfallet har sin grund.

Tog resten av flaskan

Man tror att Jackson vaknade till och var frustrerad över att han förgäves ägnat nio timmar åt att försöka sova. Då injicerade sångaren på egen hand resterande innehåll i propofol-flaskan, vilket var en rejäl överdos som i sin tur fick hans hjärta att stanna. 
I det ögonblicket kom läkaren tillbaka in i rummet, påstår försvaret. Han fann Jackson med öppna ögon, förstorade pupiller – och började utföra återupplivningsförsök. 
Åtalet mot Jacksons läkare avser vållande till annans död.

KÄLLA: Nyhetskanalen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0